Talo vuokralle

Löydät tämän sivuston kautta runsaan valikoiman asuntoja ja taloja eri maista, myös Ranskasta, Italiasta, Portugalista ja Espanjasta.

Voit edetä klikkaamalla kartasta toivomaasi maata (numerot kertovat tarjolla olevien asuntojen määrän) tai käyttämällä kartan vasemmassa yläreunassa olevaa search-toimintoa. Näet vuokrattavien kohteiden tiedot suoraan sivustolta ja teet myös varauksen sitä kautta. Sivuilla voit kartan kautta edetä ensin haluaamasi maahan, haluaamasi maakuntaan ja näin löytää toivotulta alueelta olevan talon. Kalenterista näet vapaat viikot kunkin asunnon kohdalta.

Valittuasi ja varattuasi sinulle sopivan talon tai asunnon saat vahvistuksen suoraan meiliisi. Koska asuntoja on tuhansia ja ne ovat suurimmaksi osaksi yksityisen omistamia on niiden kuluissa ja ehdoissa talokohtaisia eroavaisuuksia. Luethan kaikki ehdot sivustolla hyvin läpi ennen vahvistusta ja maksamista. Tarkista myös että kirjaat kaikki omat tietosi oikein.

Olemme valinneet talojen välittäjäksi saksalaisen luotettavasta toiminnastaan tunnetun yrityksen. Tehdessäsi varausta olet suoraan heihin yhteydessä ja kaikki maksusuoritukset menevät myös heille suoraan. Paikan päällä avaimet saat suoraan omistajalta.